Novi Sad
30.03.2011.
13:47 > 14:41
Danas je u Novom Sadu otvoreno prihvatilište za životinje pod nazivom - Petfrendli, koje se nalazi na gradskoj deponiji.
  • jelena

    12.09.2013 11:58
    izgubljen pas
    da li azil jos uvek postoji I da li bi prihvatili kuce koje je napusteno decak je Ima mesec I li dva ne znam tacno trenutno je kod mene ali nemogu da ga zadrzim ....
  • ns

    31.03.2011 09:42
    aaaa
    e lepo, sad imamo dva frendli programa, jedan je u Betaniji bebifrendli, a drugi na deponiji petfrendli. Šta li je treće na redu
  • Milanče

    31.03.2011 08:22
    Valjda će sada da pokupe onih 15, 16 komada na bul Kralja Petra koji zavijaju i laju po celu noć. Ne može pošten svet da se naspava.
  • Petar

    30.03.2011 20:05
    Istina
    Pitali cigu:
    • Šta mislite o sterilizaciji pasa lutalica?
    Ciga:
    • Ako, ako, treba da se svim kerovima povadu zubi.
    • Znate, nije baš sterilizacija to...
    • Ama znam brate, ali neće mene ker da jebe neg' da me ujede!
  • Evo sad

    30.03.2011 17:36
    i STA JE ISTINA?
    Gradska sekretearka Goprdana Pusic je izvaila da POSTOJI GLAVNI projekat za prihvatiliste: evo sta je rekla danas:

    Prihvatilište za životinje u Industriskoj zoni 4 još uvek nije počelo da se gradi zbog imovinskih pitanja.


    Grad je dobio 1,5 hektar zemlje za ovu namenu od Ministarstva poljoprivrede, ali se zbog nedavnih izmena i rekonstrukcije čeka mišljenje Vlade, tačnije Direkcije za imovinu(7 članova mora da potvrdi odluku).


    Članica gradskog veća za komunalne delatnosti Gordana Pušić je uverena da će odobrenje dobiti najkasnije do sredine narednog meseca, a da će prihvatilište biti završeno do kraja godine.


    Glavni projekat je završen- šta će činiti prihvatilište, kako će izgledati ...

    Pušićeva dodaje da se problem pasa lutalica ne rešava prihvatilištem i podseća da grad učestvuje u Pet frendly akciji.


    Pet frendly- U prostoriji za životinje u "Čistoćinim" postrojenjima na gradskoj deponiji danas je počelo čipovanje, sterilizacija i vakcinacija pasa lutalic
  • petlover

    30.03.2011 17:02
    Osnivanje prihvatilišta je za svaku pohvalu, ali njegov naziv ''petfrendli'' je besmislen i neodrživ, pa ga treba što pre menjati. Na srpskom on ne znači ništa, a jezički je besmislen i na samom engleskom (ono ''frendli'' bi se moralo napisati ''friendly''). Pojam ''frend'' (bez onoga ''li'' na kraju) bi imao smisla utoliko što što je on ušao u žargon naše mladeši, u značenju ''drugar'', ''prijatelj''. Dakle, moglo bi ''petfrend''. Ili nešto treće. U svakom slučaju, afektiranje donosi više štete nego koristi. I ljudima i životinjama.
  • BUNTOVNIK S RAZLOGOM

    30.03.2011 16:27
    Plagijatori
    Pa kako vas nije sramota!? Te se hvalite otvaranjem postrojenja za separaciju, te se hvalite otvaranjem prihvatilista za pse, a sve to je vec postojalo pre vas, prevaranti nesposobni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna